El “Diari d’un Mag” a l’Espai Internet de TV3 !!!

///
Lectura: 1 minut

Estem molt contents d’informar-vos que el “Diari d’un Mag”, el blog de màgia que esteu llegint en aquests moments, apareixerà recomanat, el pròxim diumenge dia 1 de setembre a l’Espai Internet del Telenotícies Migdia de TV3.

L’Espai Internet és un programa que s’emet en el Telenotícies Migdia dels diumenges i que recull amb un format visualment molt atractiu, cada setmana, interessants continguts de la xarxa.

Podreu veure-ho, en directe, el diumenge que ve al voltant de les 15h00, a la part final del Telenotícies Migdia de TV3.

Aquella mateixa tarda podreu tornar a veure el vídeo al blog del programa:

http://blogs.ccrtvi.com/espaiinternet.php

També publicarem el vídeo i en parlarem, aquí, al “Diari d’un Mag”

Bon cap de setmana Màgic !!!

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Els meus articles preferits… d’aquesta temporada…

Següent Article

El “Diari d’un Mag”… Blog recomanat a l’Espai Internet de TV3 !!!

Últims articles de Blog