La Caixa Màgica

/
Lectura: 1 minut

Web Màgic

L’altre dia vaig descobrir una pàgina web màgica, molt ben feta, amb una estètica que em va agradar molt…

Es tracta de: http://www.petitaxarxa.cat/lacaixamagica/

Després vaig veure que és la pàgina dedicada a un programa de màgia de les Televisions Locals, un programa que ensenya màgia als nens, com si es tractés d’un llibre de màgia per a nens, en petites píndoles setmanals, el Mag Txema explica jocs que es poden explicar, molt ben triats, en episodis de vídeo col·leccionables…

M’agrada molt com està estructurada la pàgina i com pots trobar fàcilment els jocs, segons els objectes que es necessiten per fer la màgia o segons el tipus de joc, tot molt ben classificat… Com m’agradaria tornar a ser petit i poder tornar a descobrir aquests jocs i que me’ls expliquessin, així, tant bé, d’aquesta manera !!!

No deixeu de consultar-la, veureu un web màgic molt bonic, uns jocs de màgia per a nens molt ben explicats, un gran programa de televisió, una coherència en tot, que em fa pensar que hi ha molt de talent a casa nostra… Felicitats als seus responsables !!!

Fins divendres… amb un Nou Apunt Màgic… Aquí… al “Diari d’un Mag”

daniel.cat
màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Cartell Mercè Màgic

Següent Article

Anunci IBM Màgia

Últims articles de Blog