La meva fira de teatre…

Lectura: 1 minut

fira teatre tàrrega 2006

Com cada any vam anar a la Fira del Teatre de Tàrrega.
Us parlaré de tres dels espectacles que vàrem veure, que no son de màgia, però que tenen quelcom il·lusori, màgia en el fons.

CLAK, de la companyia “Capa i Espasa”
Es tracta d’un espectacle d’humor envers el món del cinema. Veient els dos germans Amieva, quan fan les seves paròdies, podem veure com els nostres records cinematogràfics d’infantesa es barregen amb els records de pel·lícules més actuals. Refrescant i divertit. Actuaran a Barcelona al Teatre Club Capitol.
http://www.clak.info/

CIRCO DE LA SOMBRA de la companyia “Circo de la Sombra”
Injustament hi havia un racó de la fira, l’espai 23arts, que no estava molt concorregut (almenys els dos o tres cops que vàrem anar-hi). I dic que injustament, perquè hi havia vàries companyies de circ, circ acrobàtic molt professional.
L’espectacle que destaco, es tracta de “Circo de la Sombra” (en contraposició al Cirque du Soleil ?¿?¿), vaig fer una foto al cartell que em va agradar, era circ ubicat en un escenari antic, de fusta, amb un regust encantador que transportava a un passat no viscut, de circ tradicional, molt ben fet i emocionant. Us felicito…
Miro als buscadors i tot el que trobo son elogis pel “Circo de la Sombra”, sisplau…, feu un web…

“CLIFFHANGER!” de la companyia: Bash Street Company
Han obtingut el premi Caixa Catalunya, i no n’hi ha per menys, aquests anglesos, em van agradar molt (gràcies Miquel per recomanar-me’ls ).
Escenificant una pel·lícula antiga davant dels nostres ulls, un heroi, un dolent, una “lady”, un pianista en directe molt divertit, integrat dins la trama, partícip de l’historia, una camisa de força, una sorpresa final impecable. Màgia, teatre, cinema…, molt bé!!!! Very Good !!! (és per si em llegeixen…)
http://www.bashstreet.co.uk

A tots tres, felicitats.

Vaig anar a veure ahir l’espectacle del Musical més petit (EM+P) al Villarroel de Bcn…, l’espectacle es diu “MERRILY WE ROLL ALONG” i és fantàstic… http://www.elmusicalmespetit.com

Fins la setmana que ve

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Dos pelis de mags: The Prestige i The Illusionist

Següent Article

Malalt de tele

Últims articles de Blog