La pintura màgica de Quim Moya al Congrés de Manresa 2017 !

Lectura: 1 minut


Avui des de Premsa del Congrés, desvetllem, que a la Gala Inaugural del Congrés Màgic que es realitzarà al Kursaal de Manresa a final de Juny i principi de Juliol 2017… Hi actuarà l’artista visual Quim Moya… Demostrarem que la màgia i la il·lusió estan presents a tot arreu…

El número que realitzarà serà una sorpresa màgica que prepara, en exclusiva per nosaltres, els il·lusionistes…

Ha actuat a molts llocs de l’estat, així com a esdeveniments espectaculars en l’àmbit internacional, a França, Alemanya, Suïssa, Marràqueix, Rabat i Agadir (Marruecos), Mumbai (Índia), Krabi (Tailàndia), Qatar, Sud-àfrica, Kuwait, Turquia, Portugal, USA.

Una de les seves actuacions, a Fira Tàrrega, en aquestes imatges que corresponen a un espectacle multidisciplinari, on Quim Moya va participar aportant el seu art pictòric. El podem veure pintar durant tota l’actuació i en particular a partir del minut 1:48 del següent vídeo.

https://www.youtube.com/watch?v=mjQQwMQP3Lw

A la següent conferència TEDxSantCugat, ens parla de risc i creativitat, i a més a més pinta !

El risc artístic formarà part de l’art que ens presentarà al Kursaal de Manresa…

https://www.youtube.com/watch?v=rufk9P_PP8Y

Més informació sobre Quim Moya al seu web: quimmoya.com

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Karl Germain a les Classes d’Escena i Saló de Xavier Tapias…

Següent Article

Isaac Jurado presentarà la Gala de Premiats del Congrés de Manresa 2017 !

Últims articles de Blog