Notícies d’’última hora: Any màgic… i que duri.

Lectura: 2 minuts

Fa uns dies vaig expressar la meva grata sorpresa en veure la proliferació de programes de televisió sobre màgia, avui escric aquest article especial a mitja setmana per informar-vos d’un nou programa de televisió, d’una actuació en directe molt important, de l’estrena d’un nou espectacle i d’un llibre amb mags pel mig(no és Harry Potter).
Esperem que tanta màgia duri i tot no sigui només una il•lusió.

– Nou programa a Cuatro: “Nada X aquí”. Dissabtes 21h30.

Noche H

Dimarts a Noche Hache, varen convidar en Jorge Blass i la Inés, dos mags (mag i maga) que participen en el nou programa de màgia “Nada X aquí” que comença aquest dissabte a cuatro. En Jorge Blass va destacar que es el primer programa dedicat a la màgia en un canal a nivell nacional des de fa 20 anys!!!!, fa 20 anys que hi havia el mític programa del Tamariz: Magia Potagia (el Tamariz serà un dels mags convidats del programa).
És molt fort que hagi hagut de passar 20 anys… (mireu article meu sobre el tema: http://offmagia.blocat.com/post/3633/52991). Això demostra el poc interès que el gènere televisiu té pel nostre art. Ara que sembla ser que això canvia espero que no haurem d’esperar 20 anys més per que torni a haver-hi programes, i que entrem en la normalitat. En altres països és habitual que hi hagi espais fixes a la televisió amb il•lusionistes en nòmina.
Sort doncs a Jorge Blass, Inés, Jandro y Luis Piedrahita, en la seva nova aventura televisiva.
Acabo de mirar la pàgina de la cadena, i el programa té molt bona pinta.
Molt recomanable.
http://www.cuatro.com/programas//entretenimiento/nadaxaqui/

– Juan Tamariz: Magia Potagia.
L’Hospitalet de Llobregat dissabte 25/03/2006 a les 21h00 i diumenge 26/03/2006 a les 18h00

Si no heu vist mai un espectacle de Juan Tamariz, aneu-hi, ÉS EL MILLOR.
Més informació i venda d’entrades a: http://www.telentrada.com

Veure l’article sobre Tamariz que faig fer fa uns dies (en penso fer molts sobre ell): http://offmagia.blocat.com/post/3633/50926

– Llibre “Farsa” d’en Màrius Serra

Farsa
He assistit a la presentació avui (22/03/2006) a la llibreria “Casa del Llibre” del nou llibre d’en Màrius Serra, “Farsa” (gràcies Jordi per haver-me enviat la invitació).
Després de la presentació per part de l’Anton Maria Espadaler (ha definit l’autor de “mag de les paraules”), en Màrius Serra ha establert paral•lelismes entre la màgia i la escriptura llegint “principis generals sobre la prestidigitació” extrets del llibre de Robert-Houdin: “Los Secretos de la Prestidigitación y de la Magia – Cómo se hace uno brujo” (ed.Valencia)
Per cloure l’acte hi ha hagut una inspirada actuació del Mag Hausson.
Enhorabona!

– Praeludium de màgia en si major.
Espai Brossa. Del 19 de Març al 16 d’Abril.

A la presentació del llibre m’he assabentat del nou espectacle que oferirà el Mag Hausson a l’Espai Brossa. El Mag Hausson és hereu de la poesia d’en Joan Brossa.

Diumenge, com sempre, nou article, després d’aquest parèntesi noticiari especial…

Daniel
diaridaniel@offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Nessie

Següent Article

Endevinaré el que penses…

Últims articles de Blog