off TV

Lectura: 1 minut

offTV

Fa un any més o menys, vàrem fer un vídeo promocional, vàrem mesclar imatges dels espectacles amb imatges de màgia de carrer gravades expressament per l’ocasió.
I ara després d’un any, en exclusiva per tots vosaltres els publiquem al web.

Ens hem inventat el concepte off TV, perquè sempre ens inventem conceptes, som així, no podem fer-hi més…, aquest apartat l’anirem alimentant amb els vídeos que vagin sorgint, de moment hi hem posat l’aparició a BTV i les 2 parts del vídeo promocional. Els vídeos estaran també simultàniament disponibles a aquesta TV global que és el youtube.

I em fa molta il·lusió que ho pugueu veure tots vosaltres, direu que sempre em fa tot molta il·lusió i que tal com està el món ja està bé d’estar tant il·lusionat…!!!!
I jo dic que la vida no tindria gràcia si no ens fessin il·lusió les coses.
A més, com vàrem veure fa unes setmanes que en Woody Allen diu: “la màgia salvarà el món…” i si ho diu en Woody no el penso contradir!!!!

No m’enrotllo més, deixo que vegeu els vídeos.
Fins la setmana que ve.

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Arturo Brachetti: NO US EL PODEU PERDRE !!!!

Següent Article

Paris Màgic

Últims articles de Blog