Read Chang… Sherlock Holmes al Congrés de Manresa 2017 !

Lectura: 1 minut


Avui, des de Premsa i Comunicació del Congrés Màgic de Manresa 2017 hem anunciat que l’il·lusionista de Corea del Sud, Read Chang, presentarà el seu exclusiu número. Serà a la Gala Internacional que portarà per títol “Ilusiones”, que es realitzarà al Kursaal de Manresa.

Read Chang va ser proclamat campió, l’any 2016, al prestigiós Busan International Magic Festival (BIMF), on es realitza el concurs més gran de màgia de Corea del Sud.

Podrem veure, en exclusiva, el seu misteriós número, que mai ha sigut presentat a tot l’estat. Ho mantindrem com un misteri… Per això, avui, només mostrarem fotos del seu personatge…

El seu acte màgic s’inspira en Sherlock Holmes i mostra un mag clàssic del segle XIX que realitza prodigis…

El Congrés Màgic de Manresa 2017 estarà ple d’actuacions sorprenents que mai hem vist en directe…

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Meravellosos vídeos d’il·lusionistes clàssics… (1)

Següent Article

Disseny al servei de la màgia…

Últims articles de Blog