TED Màgic i Creatiu

Lectura: 1 minut

Fa temps que segueixo les Conferències TED.

També existeixen les Conferències TEDx, que són esdeveniments locals organitzats de forma independent, emparades dins el mateix lema de “compartir idees que mereixen ser difoses”…

L’altre dia vaig veure que a TEDxMoncloa, un d’aquests esdeveniments organitzats localment, un dels ponents era en Jandro, mag i un dels responsables del programa de TV: El Hormiguero.

Jandro a TEDxMoncloa

No us podeu perdre la ponència sobre creativitat d’en Jandro, es titula “Aún Llego”, dura només uns 20 minuts. Una xerrada molt divertida, instructiva i optimista… Una joia !!!

http://tedxmoncloa.com/jandro-aun-llego/

http://www.youtube.com/watch?v=U9H3V9YmMwE

Veig al web de TEDxMoncloa, una molt interessant entrevista al Jandro, que complementa la seva ponència… La podeu llegir: Aquí.

He mirat a TED.com, on hi ha disponibles en línia les conferències fetes al TED original.

Destacaré, avui, un parell més de conferències de mags… Totes dues esplèndides…

Les conferències estan molt ben subtitulades a molts idiomes, un luxe…

Marco Tempest al TED

Brillant la màgia amb realitat augmentada d’en Marco Tempest, una dissertació sobre il·lusionisme mitjançant màgia real i efectes de vídeo… Tot barrejat… Una passada…

Link TED – Marco Tempest

Lennart Green al TED

M’ha fet molt feliç veure la ponència d’en Lennart Green. Ja que em va recordar quan vaig veure’l en viu, en una conferència similar per a mags, a un congrés d’il·lusionisme, fa uns anys a França.

És molt divertit i mai saps del tot com ho fa, la qual cosa és molt màgic i engrescador…

Link TED – Lennart Green

Creativitat, tecnologia, màgia…

Com m’agrada aprendre i divulgar-ho, cada setmana, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat
màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Desitjos Màgics… (2)

Següent Article

Gran Boris Wild !!!

Últims articles de Blog