Festival Impossible La Canonja

Lectura: 1 minut

Agenda Màgica

Aquest cap de setmana ce celebra el Festival Impossible de La Canonja. Un esdeveniment màgic que compta amb grans il·lusionistes, com per exemple, Pepín Banzo (que vam poder gaudir al Memorial Li-Chang de Badalona).

Tot seguit, podreu escoltar l’especial del “Realitat o Ficció ?” que el Mag Gerard va realitzar a Tarragona Radio. A l’espai radiofònic, va entrevistar els il·lusionistes Fèlix Brunet i Eduard Juanola que també actuen al Festival. Podreu escoltar, com a aparició estel·lar, la trucada de l’oient David Garcia, un gran seguidor del programa i del “Diari d’un Mag”

“Realitat o Ficció ?” – Tarragona Ràdio – 06/04/2016

Més informació i programa del festival a lacanonja.cat i Aquí.

Bon cap de setmana !

Fins la setmana que ve, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Hausson transforma el públic en Mag… a Brain…

Següent Article

Nostàlgia Màgica

Últims articles de Blog