La jove Gaia Elisa Rossi al Congrés de Manresa 2017 !

Lectura: 1 minut


Avui, des del Congrés Màgic de Manresa 2017, que es realitzarà al Kursaal de Manresa els dies 29, 30 de Juny i 1, 2 de Juliol 2017, hem anunciat Gaia Elisa Rossi que actuarà a la Gala Internacional.

És una maga de 15 anys, artísticament molt ben preparada, que ha estudiat dansa moderna, que ha participat al TEDxMilanoWomen, i que va guanyar, amb només 13 anys, un primer premi al Master of Magic 2015.

Gaia Elisa Rossi realitza màgia combinant-la amb ball, emoció, en un món de contes… Fusiona màgia clàssica amb idees contemporànies…

En el següent document de la televisió italiana, podem veure moments del seu número màgic…

https://www.youtube.com/watch?v=6YenGmqEjDI

Al Congrés Màgic Nacional de Manresa 2017 tindrem la sort de veu en directe a la inspiradora màgia de Gaia Elisa Rossi

Més informació sobre Gaia Elisa Rossi, al seu web: gaiaelisarossi.com

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

L’enginyós il·lusionista Cyril Harvey…

Següent Article

Luis Olmedo actuarà a la Gala de Prop del Congrés de Manresa 2017 !

Últims articles de Blog