Martin Lewis al “Realitat o Ficció?”

/
Lectura: 1 minut

Capítol 82… Martin Lewis

Data Emissió: 13 d’Octubre de 2022… a les 12h10

Podcast del programa:

A la secció de la Història de la Màgia del Realitat o Ficció ?”, el Mag Gerard parla de l’il·lusionista Martin Lewis… A més, el programa desvetllarà la programació de la 17a edició de les Jornades de Màgia “Impossible” de La Canonja.

Martin Lewis

Pare i Fill, Martin i Eric Lewis

Martin Lewis va néixer a Anglaterra l’any 1947 i va morir aquest agost 2022.

És fill del mag Eric C. Lewis.

Eric Lewis va ser un constructor d’il·lusions que va fundar la tenda de producció d’estris màgics MagiCraft Magic Manufacturing Co, a més va escriure més de 20 llibres!

Eric Lewis

Martin Lewis va emigrar als Estats Units l’any 1968, als 20 anys. Va treballar al Magic Cellar de Earthquake McGoon a San Francisco i en creuers.

Cartell màgic de l’any 1974, on va actuar Martin Lewis

Aquest any, s’ha publicat el seu llibre Making Magic, que és el colofó a la seva trajectòria màgica.

El seu espectacle al Magic Castle, l’any 2018… On veiem molts de les seves creacions més emblemàtiques…

Als seus especials de televisió de l’any 1991 i 1994, David Copperfield va incloure efectes del seu llibre de l’any 1985: Martin’s Miracles.

El joc de la baralla dibuixada en una llibreta, en el que sorgeix una carta escollida per un espectador és de Martin Lewis. No reprodueixo el nom del joc aquí no per que no el sàpiga, més que res, per preservar secrets, a qui li interessi ja sabrà trobar-lo…

Aquest joc va ser ser representat i popularitzat per David Copperfield en els seus espectacles. Pots veure la interessant presentació de l’il·lusionista en aquest vídeo que correspon als programes en versió castellana que es van emetre, durant els anys 90 a Antena 3.

Fins i tot amb versions imaginatives, també realitzades per David Copperfield…

Màgia de prop molt interessant de Martin Lewis

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Dijous 13 d’Octubre… “Realitat o Ficció?” al “Diari d’un Mag”

Següent Article

Nou Espectacle! RANDOM de Daniel Arbonés

Últims articles de Blog