“Realitat o Ficció?” – Resum de la 11a temporada

/
Lectura: 1 minut

La temporada 11 del “Realitat o Ficció?” del Mag Gerard, que s’emet cada mes a Tarragona Ràdio, ha sigut espectacular… Els il·lusionistes i temes tractats a la “Història de la Màgia” han estat: Martin Lewis, Adelaide Herrmann, Joseph Dunninger, Tenyo i el joc “Partit per la meitat”. A més, el Mag Gerard ha explicat molts jocs a la secció de l’“Escola de Màgia” i t’ha descobert recomanacions màgiques.

El pròxim 23 d’Agost, publicarem una Edició Especial d’Estiu del programa, que serà la millor manera de concloure aquesta temporada número 11 del “Realitat o Ficció?”

Tenim una sorpresa per tots els oients del programa. El pròxim 23 d’Agost, publicarem una Edició Especial d’Estiu del programa, que serà la millor manera de concloure aquesta temporada número 11 del “Realitat o Ficció?”

A continuació, un resum visual dels episodis emesos. Si selecciones les següents imatges, podràs llegir l’article de cada programa i escoltar el podcast corresponent:

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

L’esperada continuació de “El Mentalista” – “La secta” de Camilla Läckberg i Henrik Fexeus a Columna Edicions

Següent Article

Arxius Inèdits – nº1

Últims articles de Blog