Nena Màgica

Lectura: 1 minut

Nena Daconte Màgia...
M’agrada molt el grup Nena Daconte, m’agrada que la Mai Meneses hagi triomfat després de la seva passada de puntetes per OT.
Ahir, entre esternut i esternut, vaig veure el videoclip de la cançó "Tenia tanto que darte"… i vaig descobrir-hi 2 referències màgiques i m’ha fet gràcia!!!!
Mireu més fotos de la segona seqüència màgica del vídeo…
Nena Daconte Màgia...
Mireu el vídeo, a veure si descobriu aquests dos moments màgics, enmig de tot d’imatges plenes d’imaginació…Ara em faré fan de la pàgina facebook de Nena Daconte, que he vist a la seva pàgina web, que també tenen pàgina facebook!

Fins la setmana que ve, seguiré buscant màgia sigui on sigui…
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Art màgic

Següent Article

Carta màgica…

Últims articles de Blog