Norbert Ferré serà el presentador de la Gala Internacional del Congrés de Manresa !

Lectura: 1 minut

Tal com vaig explicar al principi de la temporada 2016/2017 del “Diari d’un Mag”, informaré, aquí, en primícia, de les novetats del pròxim Congrés Màgic de Manresa 2017, ja que sóc l’encarregat de Premsa i Comunicació d’aquest esdeveniment. Avui, us desvetllo qui serà el presentador de la Gran Gala Internacional de Manresa…

Cal destacar que aquest esdeveniment no només serà per a congressistes, també serà obert al públic, que podrà adquirir entrades per assistir a l’espectacle a la Sala Gran del Kursaal de Manresa.

Norbert Ferré serà el presentador de la Gala Internacional “Los Ilusionistas” del Congrés Màgic Nacional de Manresa 2017 que es realitzarà al Kursaal de Manresa els dies 1 i 2 de Juliol 2017.

És una gran notícia, ja que serà la primera vegada que Norbert Ferré presentarà una gala a tot l’Estat, serà un nou repte per ell i és una gran aposta de l’organització del CNMN2017.

Va néixer a Marsella, va rebre el segon premi de manipulació a Lisboa FISM 2000. Tres anys més tard, va ser guardonat a La Haia, amb el primer premi de manipulació i el Gran Premi FISM, com a Campió del Món de Màgia. La carrera de Norbert Ferré és internacional.

Des de l’any 2010, és President Nacional de l’organització benèfica Magev, que té per objectiu, millorar la vida quotidiana dels nens que necessiten il·lusió, aportant-los espectacles de màgia.

El seu número de boles màgiques és una joia de la màgia…

https://www.youtube.com/watch?v=y174OHQvlrY

Té molta facilitat pels idiomes, ja que realitza la seva màgia en francès, anglès alemany, italià o fins i tot en rus !

Des que sap que presentarà la Gran Gala Internacional de Manresa, que s’està preparant a consciència… Mireu la foto, amb molt de sentit de l’humor, que ens va enviar ahir…

A la seva biografia destaca que “el seu espectacle és una subtil barreja de joc de mans i d’humor esquitxat d’auto menyspreu”.

Norbert Ferré és molt divertit ! Mireu-lo en acció…

https://www.youtube.com/watch?v=I7XCaIw9yBs

És un showman i mag excepcional. Ha presentat moltes gales de luxe a França, com per exemple al Monte-Carlo Magic Stars.

Mireu el gran Norbert Ferré, en una de les seves actuacions a Moscú !

https://www.youtube.com/watch?v=4dEH0Ai495Y

Més informació sobre Norbert Ferré al seu web: norbertferre.fr

Fins dijous, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Nit Jove: Màgia o Ciència al Cosmocaixa

Següent Article

Convocatoria d’Artistes al FIMAG !

Últims articles de Blog