Preparant la pròxima temporada de RANDOM…

/
Lectura: 1 minut

Aquests dies, molt creatius, ja tinc clar com serà la pròxima temporada de RANDOM i els jocs que afegiré… Continuarà…

Tota la informació sobre RANDOM, a: magia.cat/random

RANDOM de Daniel Arbonés

VIURÀS EL JOC DE LA TEVA VIDA!

“Quan un mag et fa un joc, molt sovint, aquest esdevé el joc de la teva vida…”

RANDOM de Daniel Arbonés et proposa una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d’atzar, en el que tu seràs el protagonista. Cada cop que vinguis a veure RANDOM, gaudiràs d’un espectacle diferent!

“Experimentaràs la mateixa emoció de sorpresa que la primera vegada que vas veure màgia i a més, seràs el testimoni privilegiat d’un espectacle, que a cada sessió, serà únic i irrepetible”

Una obra màgica de creació pròpia, amb tocs de poesia escènica, il·lusionisme teatral, escenes màgiques originals, referents sonors i on travessar la quarta paret convida a l’espectador a imaginar somnis impossibles.

RANDOM és un espectacle sorprenent, participatiu, dinàmic, poètic, irònic, divertit i màgic per a tots els públics.

magia.cat/random

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Meravellós art tridimensional en moviment… Llibre Calidociclos de Taschen

Següent Article

The Magic Book de Taschen

Últims articles de Blog