Tamariz, un geni… (diari d’un mag: Falten 3 dies…)

Lectura: 1 minut

Si voleu llegir els altres articles del diari d’un mag: (http://offmagia.blocat.com/category/3633/8790)

Tamariz

Caricatura by fabrini (c)

26/01/2006
El millor espectacle que he vist mai a la meva vida (i puc dir humilment que n’he vist uns quants) ha estat el del Tamariz, és el millor, és considerat per molts mags del món com el millor i aquí el públic no el valora tan com (crec jo) es mereixeria…
Molta gent només el recorda de l’1,2,3 però no sap que ha contribuït a fer créixer el bonic art de la màgia, ha inventat molts jocs, ha escrit molts llibres.
Una anècdota, sempre que viatjo pel món procuro anar a alguna tenda de màgia, i normalment els llibres del Tamariz, traduïts en l’idioma del país, estant a primera fila.
Així doncs, si en alguna ocasió teniu l’oportunitat de veure un espectacle del Tamariz, no dubteu ni un moment en anar-hi, viureu una experiència única.
També podeu anar a veure altres espectacles de màgia, sí…, esperant aquesta ocasió, podeu venir-me a veure a mi, que sóc més inexpert segur…, però que tinc moltes ganes d’oferir-vos un espectacle que no us deixarà indiferents, veniu a veure’m:

OFF MÀGIA, l’espectacle de màgia on els mag us explicarà els seus secrets… (29/01/2006, a les 23h00. Cafè Teatre el Llantiol)

Informació Espectacle: http://offmagia.blocat.com/category/3633/8744

Galeria fotogràfica: http://offmagia.blocat.com/category/3633/8743

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

1 Comment

Comments are closed.

Anterior Article

Somien els conills amb mags i barrets elèctrics? (diari d’un mag: Falten 4 dies…)

Següent Article

Robbie Williams, escapista també ? (diari d’un mag: Falten 2 dies…)

Últims articles de Blog