Dimecres 8 de Juny… “Realitat o Ficció?” al “Diari d’un Mag”

/
Lectura: 1 minut

Demà dimecres 8 de Maig, a primera hora, publicaré un article on faré un avanç del què parlarà el Mag Gerard, a les 12h10, al seu espai de màgia, al “Realitat o Ficció ?”de “El Matí de Tarragona Ràdio.

Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

Serà un complement perfecte per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

Alexander Herrmann

Dimecres, a l’espai radiofònic, al “Realitat o Ficció ?” de Tarragona Ràdio. El Mag Gerard parlarà de l’il·lusionista Alexander Herrmann.

A més, el programa comptarà amb la secció “Escola de Màgia” i recomanacions literàries sobre l’art de l’il·lusionisme.

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

“Jugant amb la màgia” de Hausson al Teatre Gaudí Barcelona!

Següent Article

Alexander Herrmann al “Realitat o Ficció?”

Últims articles de Blog