El Circ dels Impossibles de Mag Stigman genera felicitat!

Lectura: 1 minut

Aquest cap de setmana vam anar a veure El Circ dels Impossibles de Mag Stigman al Teatre Apolo.
I com ja sabíem, hem comprovat que com sempre anar a un espectacle de Mag Stigman és sinònim de gaudir d’una gran dosi d’optimisme i energia positiva… Un espectacle que es percep molt rodat i ferm.

Surts ballant i amb optimisme del teatre… Ja que veure un espectacle de Mag Stigman genera felicitat…

Cal destacar els balls incansables de l’il·lusionista que contagien bon humor i ganes de ballar, el tracte impecable cap als espectadors que se senten com a casa, un públic infantil que l’adora, uns adults que es diverteixen, efectes impecablement resolts, un número de màgia numèrica espectacular i trepidant que realitza amb gran mestria, unes veus en off renovades que contextualitzen l’obra, un joc interactiu que al·lucina a tota la platea, malabarismes virtuosos, una regidora simpàtica, la Lola, que aporta el millor a l’espectacle, unes grans il·lusions presentades amb dinamisme i molt ben coreografiades.

Un espectacle que es percep molt rodat i ferm

I potser el més important de tot, que és resultat de tot el que hem presenciat…
Surts ballant i amb optimisme del teatre… Ja que veure un espectacle de Mag Stigman genera felicitat…

Pots llegir la crònica que vaig fer arran de l’estrena de l’espectacle, que complementa el text que acabo d’escriure al següent enllaç

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Solució Joc – Paraules Màgiques 1 – Mags Xinesos

Següent Article

Joc – Paraules Màgiques 2 – Mags EUA

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells