Espot Nadalenc

Lectura: 1 minut

Us he preparat aquesta postal nadalenca…
Feta a mà per nosaltres, exclusiva, única…
Dir-vos que els protagonistes, els gossets de colors són de veritat i es van portar molt bé durant el rodatge d’aquest espot nadalenc.
I quedeu-vos fins al final de la postal animada…, hi ha una sorpresa… el títol del nou espectacle que farem durant l’any que ve.
 
Fins passat Festes…, Tornaré a escriure el diumenge 14 de Gener…

Sigueu Feliços

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

1 Comment

  1. Felicitats

    Felicitats pel teu blog! no el coneixia 🙂 i la veritat es que es interessant, el meu vot es per tú, petons:)desde Barcelona

Comments are closed.

Anterior Article

Paris Màgic

Següent Article

The Prestige: Els Mags ens apuntem els Secrets en una llibreteta (1)

Últims articles de Blog