Amèlie, Ariel Hamui, David Baró i Mag Gerard. Aquest cap de setmana al 16è Teatre Màgic!

Lectura: 1 minut

Continua la programació del 16è Teatre Màgic. Demà dia 8 d’abril, “Màgia de prop!” amb el Mag Gerard a l’Espai Turisme i “Simplemente Magia” amb Amèlie a la Sala Trono Armanyà.

Dissabte 9 d’abril, comença el cicle de màgia als Centres Cívics de Tarragona amb “abrakadabra.com” de Mag Gerard. El mateix dissabte a la Sala Trono Armanyà, el mentalista argentí Ariel Hamui amb “Más allá de la mente”.

Diumenge 10 d’abril, a la Sala Trono Armanyà, el mentalista David Baró amb l’espectacle “Els Misteris de la ment”.

Amèlie
David Baró
Ariel Hamui
Mag Gerard

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Joc – Paraules Màgiques 4 – Paraules Màgiques

Següent Article

Jean Phy, Brando i Silvana als Centres Cívics de Tarragona. 16è Teatre Màgic

Últims articles de Blog