Un abril ple de màgia a Tarragona… 16è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona

Lectura: 6 minuts
Cartell 16e Festival Internacional Teatre Màgic

Nota de Premsa Teatre Màgic 2022

El món de la màgia es donarà cita als escenaris de Tarragona per setzè any consecutiu, del 3 al 29 d’abril, amb la finalitat d’oferir una selecció dels espectacles d’il·lusionisme més innovadors de l’actualitat. La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme.

El Festival Teatre Màgic, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, s’ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a Europa, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

L’espectacle Màgia 5 estrelles, amb el Màgic Andreu, Pep Bou, Adrian Soler, Marín Magic Cia i el Mag Gerard, serà l’acte inaugural del festival el pròxim 3 d’abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona. Aquesta proposta per a tota la família ofereix un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que, amb la màgia, qualsevol cosa és possible.

En les properes setmanes la màgia arribarà a la Sala Trono amb la maga Amèlie i els mentalistes Ariel Hamui i David Baró; a la Biblioteca Pública de Tarragona amb un espectacle de màgia i llibres; al Teatre El Magatzem amb la màgia solidària d’Aliskim a favor d’Aspercamp; a l’Espai Kesse amb una masterclass de trucs amb el mòbil i el cabaret màgic del Mag Stigman. A més, el mag Daniel Arbonés ens descobrirà els secrets de les capses de màgia i com fer il·lusionisme interactiu.

Com a novetat d’aquesta edició, el festival arribarà als centres cívics de Sant Pere i Sant Pau, Bonavista, Torreforta, Llevant, Sant Salvador i la Part Alta amb el cicle Màgia als barris, on participaran, entre d’altres, el francès Jean Phy i els argentins Brando i Silvana, amb propostes que combinen la màgia amb el teatre i les ombres xineses.

Novament, la ciutat de Tarragona viurà un mes dedicat a la màgia amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics.

Més informació al web oficial: www.teatremagic.es

Pep Bou amb les seves bombolles màgiques participarà a l’espectacle inaugural del festival el pròxim 3 d’abril

Programa del Festival Internacional Teatre Màgic 2022 de Tarragona:

3 d’abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona: Màgia 5 estrelles, amb el Màgic Andreu, Pep Bou, Adrián Soler (Veneçuela), Marín Magic Cia i Mag Gerard. El 16è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona inaugura una nova edició amb un espectacle especialment creat per al Teatre Tarragona. Us convidem a un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió. Preu: 12 – 14 €

8 d’abril, a les 18 h, a l’Espai Turisme: Màgia de prop!, amb el Mag Gerard. Un espectacle íntim i proper per gaudir de la màgia, la sorpresa i la il·lusió en família. Els objectes quotidians es convertiran en màgics. T’ho perdràs? Dins del cicle «Màgia als Barris». Gratuït.

8 d’abril, a les 20.30 h, a la Sala Trono Armanyà: Simplemente màgia, amb la maga Amèlie (Madrid). Un espectacle de màgia musical elegant i sorprenent que farà les delícies del públic assistent. Amèlie ens convida al seu món màgic, que combina una alta estètica visual amb una gran posada en escena. Preu: 18 € (amb descomptes).

9 d’abril, a les 12 h, al Centre Cívic de Llevant: Abrakadabra.com, amb el Mag Gerard. Espectacle que fusiona la màgia original i sorprenent amb la comèdia per oferir-vos tot un seguit d’efectes màgics que us acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible. Dins del cicle «Màgia als barris». Gratuït.

9 d’abril, a les 20.30 h, a la Sala Trono Armanyà: Más allá de la mente, amb Ariel Hamui (Argentina). Nascut a l’Argentina, Ariel és un mag i mentalista professional. Des que va deixar la seva ciutat natal, ha viatjat per tot el món compartint el seu extraordinari talent, ha sigut finalista del programa de televisió Got Talent deixant completament bocabadat Risto Mejide. Preu: 18 € (amb descomptes).

10 d’abril, a les 18.30 h, a la Sala Trono Armanyà: Els misteris de la ment, amb David Baró. Un espectacle del mentalista David Baró, 1r Premi Nacional de Mentalisme 2014, quarta posició al Premi Europeu FISM de Mentalisme 2021, i conegut per les seves aparicions al «Versió Rac1» i a TV3. Preu: 18 € (amb descomptes).

11 d’abril, a les 12 h, al Centre Cívic de Torreforta: Magiaflèxia, amb Jean Phy (França).

Jean Philippe és un artista increïble que fa servir els globus com a mitjà d’expressió en els seus espectacles, i aconsegueix espectaculars figures amb globus molt divertides. Tot això amanit amb jocs de màgia visuals de creació pròpia que us deixaran completament bocabadats. Dins del cicle «Màgia als barris». Gratuït.

11 d’abril, a les 18 h, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau: Magiaflèxia, amb Jean Phy (França).

Jean Philippe és un artista increïble que fa servir els globus com a mitjà d’expressió en els seus espectacles, i aconsegueix espectaculars figures amb globus molt divertides. Tot això amanit amb jocs de màgia visuals de creació pròpia que us deixaran completament bocabadats. Dins del cicle «Màgia als barris». Gratuït.

13 d’abril, a les 12 h, al Centre Cívic de Bonavista: Las manos mágicas, amb Brando (Argentina)

Espectacle de màgia visual i participativa per a tota la família a càrrec d’aquest artista argentí de destacada trajectòria. Ens explicarà els seus inicis dins la màgia a través d’un programa de televisió. Dins del cicle «Màgia als barris». Gratuït.

14 d’abril, a les 18 h, al Centre Cívic de Sant Salvador: Fotografies, amb Silvana (Argentina)

La maga Silvana és una de les il·lusionistes amb més projecció internacional. Les diferents escenes d’aquest espectacle de màgia musical i ombres xineses es van desenvolupant com fotografies en moviment i juga amb la complicitat del públic assistent. Dins del cicle «Màgia als barris». Gratuït.

21 d’abril, a les 18 h, als Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya: Llibres màgics, amb el Mag Gerard. Espectacle per a tota la família on alguns dels llibres clàssics de la literatura infantil són representats amb espectaculars jocs de màgia. Activitat organitzada per la Biblioteca Pública de Tarragona. Gratuït.

24 d’abril, a les 18 h, al Teatre El Magatzem: El creador d’il·lusions, amb Aliskim (màgia solidària). El professor Aliskim, reconegut il·lusionista de fama internacional, ens proposa endinsar-nos en el seu univers fantàstic, on ens descobrirà alguns dels seus secrets més ben guardats i ens explicarà històries increïbles, plenes de màgia i poesia. Part de la recaptació de l’espectacle anirà destinada a l’associació Aspercamp de Tarragona. Preu: 10 €

25 d’abril, a les 18 h, al web www.magia.cat: «Els secrets», el podcast radiofònic sobre l’art de l’il·lusionisme – Edició especial Teatre Màgic: «Capses de Màgia». Si vols gaudir amb un conte sobre una capsa de màgia molt especial, si vols saber com han influït a la història de l’il·lusionisme o quines són les deu capses de màgia més originals de tots els temps. Gratuït

26 d’abril, a les 18 h, al web www.magia.cat: Avançament en exclusiva del nou capítol de l’«Objectiu Màgic», que conté un joc de màgia interactiu que permetrà als espectadors experimentar màgia a través de la pantalla – Edició especial Teatre Màgic. Gratuït.

27 d’abril, a les 12.10 h, a Tarragona Ràdio: «Realitat o ficció?».

28 d’abril, a les 19 h, a l’Espai Kesse: Masterclass de màgia amb el telèfon mòbil. Una classe magistral de trucs de màgia amb el telèfon mòbil. Els participants aprendran jocs de màgia visuals per deixar al·lucinats els seus amics en qualsevol moment. Activitat destinada a joves a partir de 14 anys i a adults (professors, animadors culturals, metges…) Gratuït.

29 d’abril, a les 20 h, a l’Espai Kesse: Cabaret màgic, amb el Mag Stigman. Un espectacle on tot el que passa és realment fabulós. Aquest és l’adjectiu més adequat i més fàcil per definir tot el que succeeix en aquest espectacle. En aquesta representació escènica, el Mag Stigman ens mostrarà el seu univers màgic i particular on, a poc a poc, anirem descobrint que, amb imaginació, música i, sobretot, la participació del públic, es poden arribar a fer coses veritablement sorprenents. Gratuït.

Venda d’entrades:

entrades.tarragona.cat

www.salatrono.cat

www.cooperativaobrera.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Magie Nouvelle

Següent Article

Solució Joc – Paraules Màgiques 3 – Tendes de Màgia

Últims articles de Blog